tag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post3186262620266393134..comments2023-12-08T15:35:14.780+02:00Comments on Kätrini kokkamispäevik: Suitsutatud tallekints - suveõhtu pidusöökUnknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-29629945726812893432022-04-30T19:48:01.209+03:002022-04-30T19:48:01.209+03:00Kui suur oli temperatuur grillimise/suitsutamise a...Kui suur oli temperatuur grillimise/suitsutamise ajal ahjus?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-67985137907428646342020-09-18T10:25:45.377+03:002020-09-18T10:25:45.377+03:00Tere! Vale jutt! Talle rasval ei ole kasukamaitset...Tere! Vale jutt! Talle rasval ei ole kasukamaitset kunagi, kui tall on rohumaal ja/või hea ventilatsiooniga külmlaudas. Tallerasv on maitsev!<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07070335395169609876noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-85174577041871823532012-10-25T09:59:22.838+03:002012-10-25T09:59:22.838+03:00Anonüümne, küsimus ei ole üldse rumal - täitsa tav...Anonüümne, küsimus ei ole üldse rumal - täitsa tavaline küsimus ju :) <br />Ja nagu tekstiski kirjas, seisis kints 10% soolavee lahuses ja see oli tõesti kõik. <br />Serveerimisel sai igaüks endale ise meelepärase koguse musta pipart peale jahvatada ja kõrval oli igasugu maitseküllaseid asju, mistõttu mõnusalt puhta maitsega soolakas talleliha oli ideaalne. Kätrin Maidlahttps://www.blogger.com/profile/10127084929092930768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-4779009383339454892012-10-24T23:18:49.826+03:002012-10-24T23:18:49.826+03:00Vabandust rumala küsimuse pärast, aga kas see lamb...Vabandust rumala küsimuse pärast, aga kas see lambakints oli lihtsalt soolvees maitsestumas? Millegi muuga enne suitsutamist ei maitsestatud?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-54330155352462717672011-07-21T12:02:44.318+03:002011-07-21T12:02:44.318+03:00No näed, Aet, siis peab minu loogika paika ehk lam...No näed, Aet, siis peab minu loogika paika ehk lambaliha halb maine tuleb sellest traditsioonilisest - lastakse toorainel üle kasvada ning siis kurdetakse, et ei maitse hää. <br /><br />Kõige enam samastub sellega ilmselt suvikrõvits, mida vanem põlvkond toidu puuduse kartuses hiiglaslikuks ning svammiseks kasvatab ja siis ei söö ning laidavad.Kätrin Maidlahttps://www.blogger.com/profile/10127084929092930768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-26610658032998384022011-07-21T00:30:22.051+03:002011-07-21T00:30:22.051+03:00Lambaliha "kasukamaitsest" - vanasti söö...Lambaliha "kasukamaitsest" - vanasti söödi lambaid enamasti siis, kui need olid vanad ja rasvased, sealt ka kasukamaitse. Turu lambalihamüüja sõnul on nüüd ka teist tõugu lambad, millel polegi enam seda vanaaegset kasukamaitset. Ja enamasti müüaksegi vaid noorte lammaste või tallede liha, mis on eriti hõrk. Ka tuleb osta lambaliha õigesti valmistada - liigne rasv eemaldatakse lihalt, kuna just see annab kasukamaitset (eriti, kui süüa jahtunud lambaliha).Aet Trisberghttps://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.com