tag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post7233731496680820808..comments2023-12-08T15:35:14.780+02:00Comments on Kätrini kokkamispäevik: Luksuslik bruschetta vürtsika chorizovorsti, röstitud paprikafilee ning rukkolagaUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-34037923995767724452010-06-21T10:27:33.063+03:002010-06-21T10:27:33.063+03:00Tuleb tunnistada, et need said tehtud Hispaaniast ...Tuleb tunnistada, et need said tehtud Hispaaniast kaasa toodud "extra picante" chorizoga.<br /> <br />Ja ega need meie poe omad võrreldavad Hispaania kohalikega ole, aga ajavad asja ära, kui tiba juurde maitsestada.Kätrin Maidlahttps://www.blogger.com/profile/10127084929092930768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-83711048745872006032010-06-21T10:18:54.191+03:002010-06-21T10:18:54.191+03:00Kätrin, meil ka seal tehtud foto: http://farm1.sta...Kätrin, meil ka seal tehtud foto: http://farm1.static.flickr.com/228/489760563_b4bc7e57b1_b.jpg :) <br />Kahju, et Eestis piquillo tšillisid ei müüda, mõnus oleks ikka päris "originaali" proovida. <br />Millist chorizot Sa kasutasid? Ma pole muljetavaldavat chorizot veel kohanud siin :(Pille @ Nami-Namihttp://www.nami-nami.eenoreply@blogger.com