tag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post8874954778142612488..comments2023-12-08T15:35:14.780+02:00Comments on Kätrini kokkamispäevik: Bruschetta grillitud köögiviljadega ning eestimaine teriyakikaste - ideid nädalalõpu grillpeoleUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-21840405882073002952011-07-27T21:47:44.493+03:002011-07-27T21:47:44.493+03:00Mina olen kasutanud A Le Coqi naturaalselt käärita...Mina olen kasutanud A Le Coqi naturaalselt kääritatud tumedat kalja. See on kõige vähem limonaadisem poe omadest ning mõnusalt tummise maitsega. See ilmselt ongi oluline - et väga suhkrune poleks.Kätrin Maidlahttps://www.blogger.com/profile/10127084929092930768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-2183929807382901612011-07-27T20:12:17.009+03:002011-07-27T20:12:17.009+03:00See kalja kastmeks keetmine tundub huvitav, kas on...See kalja kastmeks keetmine tundub huvitav, kas on tähtsust ka kalja sordil? Ise ma eriti kalja pole joonud (eiteagi miks) aga olen aru saanud, et kaljad on erinevate tehnoloogiagatega valmistatud.ilsehttp://ilse.riiul.com/noreply@blogger.com