tag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post2606171454430351105..comments2023-12-08T15:35:14.780+02:00Comments on Kätrini kokkamispäevik: Vanakooli klassika vol.5 ehk vanaemade rõõmustaja ehk trühveltortUnknownnoreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-13180072305517506942014-01-29T16:45:22.239+02:002014-01-29T16:45:22.239+02:00Tere. Küsiksin, et kas biskviite millegagi immutad...Tere. Küsiksin, et kas biskviite millegagi immutada ei tule? Ja kui ei, siis kas kuivaks ei jää? Aitäh.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-31968392289579639252013-04-07T21:22:54.914+03:002013-04-07T21:22:54.914+03:00Olen seda mitmeid kordi nüüd teinud ja absoluutsel...Olen seda mitmeid kordi nüüd teinud ja absoluutselt kõik kiidavad. Aitäh suurepärase retsepti eest.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05213109722185226030noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-55390370231602442662012-11-23T09:27:12.620+02:002012-11-23T09:27:12.620+02:00minu lemmik tort eales! polnud kahtlustki, mis tor...minu lemmik tort eales! polnud kahtlustki, mis torti eelistan, kuigi võikreemi idee tundub üpriski ebameeldiv, siis selle tordi puhul on just see, mis teebki temast selle õige asja. tänased trühvlitordid on aga kuidagi kuivemad ja enam pole ostnud, ise aga võiks küll teha. miks mitte juba täna, mhhh, peab poodi kondenspiima ostma minema. mellonhttps://www.blogger.com/profile/13496875367316026377noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-16348203837431131242012-01-09T10:58:19.847+02:002012-01-09T10:58:19.847+02:00Trühvitort on minu üks lemmikuid, mile tegemise ol...Trühvitort on minu üks lemmikuid, mile tegemise olen korra ka ise ette võtnud ja mis oli tegelikult üsna lihtne.<br /><br />Mis fofodesse puutub, siis tihtipeale valmistame ju tordi või koogi küllaviimiseks, mistõttu on üsna mõeldamatu, et lõikame kodus tüki lahti.Liisihttps://www.blogger.com/profile/03223768473376378158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-39937463519642776092011-12-29T16:06:35.662+02:002011-12-29T16:06:35.662+02:00Ohnurr :P
See pole ainult vanaemade rõõmustaja.. ...Ohnurr :P <br />See pole ainult vanaemade rõõmustaja.. see on midagi südantsoojendavat lapsepõlvest.. Hakka või ise tegema.<br />Alati oli see tort roosade võikreemist rooside ja roheliste lehtedega ja sarnaste šokolaadiviguritega nagu sul.. hakka või tegema..Silxhttp://silx.byte.eenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-68279569592380799622011-12-29T15:41:52.209+02:002011-12-29T15:41:52.209+02:00Silja, aitäh! Pildid on tehtud laupäeva päeval sel...Silja, aitäh! Pildid on tehtud laupäeva päeval selle tunnikese jooksul, kui tõesti valge on. <br />Tort on maitsvam veel, kui kirjeldus, seega soovitan igati küpsetamine ette võtta.Kätrin Maidlahttps://www.blogger.com/profile/10127084929092930768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-85395663974671521712011-12-29T14:34:58.300+02:002011-12-29T14:34:58.300+02:00Kätrin, imeilusad pildid ja väga sütitav kirjeldus...Kätrin, imeilusad pildid ja väga sütitav kirjeldus! hakka või ise seda kooki tegema :) Nagu minu asjatundmatu silm ütleb, oled saanud seekord pildi päevavalguses? Või on Sul mingi muu nipp, kuids sellist ilusat pilti saada? :)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-46696946104811539352011-12-29T13:30:07.625+02:002011-12-29T13:30:07.625+02:00Oks, Sa ikka mõistad, et ma pole kasumit taotlev t...Oks, Sa ikka mõistad, et ma pole kasumit taotlev tootja, kes püüab Sulle pähe määrida kooki, mis on ainult sai ja ei mingit täidist, vaid keegi, kes kirega kokkab ja jagab retsepte, mis koduköögis hästi õnnestunud ja sõpradele väga meelt mööda on olnud? <br /><br />Seda enam, et mida Sina lõpuks kodus oma koogi vahele paned ja kui palju seda on, on ju puhtalt Sinu otsus - minu poolt ette antud kreemi kogus on enam kui piisav, aga kui seda Sinu ja Sinu sõpruskonna jaoks vähe on, siis saab sinna laduda ju maasikaid, virsikuid, pohlamoosi ja mida kõike veel ning tort kasvõi 6kihiline teha - ehk minu idee on vaid inspireerida ja milline saab Sinu koogi läbilõige, on juba Sinu otsus - sest selle teed ju Sina, mitte mina. <br /><br />Andesta, kui see kõik nüüd liiga keevaline sai, aga kõik, kes vähegi pideva toidupildistamisega kokku puutunud on, teavad, et igast nurgast ja läbilõikest ei jaksa pilti teha - ühel hetkel tahaks ise ja ka laua ümber ootavad näljased kätetööd nautima hakata. <br /><br />Ja lõpetuseks veel nii palju, et peagi on tulemas ka üks tordiretsept, millel on läbilõige täiesti spetsiaalselt pildistatud, kuna seda ei saa kirjeldada nii lihtsalt nagu antud torti siin, mis ongi - kahekihiline valge biskviit, mille vahel ja peal trühvlikreem.Kätrin Maidlahttps://www.blogger.com/profile/10127084929092930768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-58814614232978541952011-12-29T12:05:39.118+02:002011-12-29T12:05:39.118+02:00Ei tahaks kurjustada, :) aga mina ja paljud mu sõb...Ei tahaks kurjustada, :) aga mina ja paljud mu sõbrad ja tuttavad ei võta eales kasutusele ühtegi retsepti, millel pole juures fotot, mis näitaks torti või kooki läbilõikes - sellest ju saab umbes 80% täpsusega aimu koogi tegelikust maitsest ja konsistentsist. <br />See, milline ta pealt on, ei ütle kellelegi midagi, v.a. seda, et kook on šokolaadirikas, millel on musttuhat erinevat variatsiooni.okshttp://oxx.tumblr.com/noreply@blogger.com