tag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post3238808142926909723..comments2023-12-08T15:35:14.780+02:00Comments on Kätrini kokkamispäevik: Kodune pastategu - elurikkuv kogemusUnknownnoreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-72304097640478144922012-05-06T23:17:42.497+03:002012-05-06T23:17:42.497+03:00No siis on hästi, kui masin töötab ja pastategu to...No siis on hästi, kui masin töötab ja pastategu toimib!Kätrin Maidlahttps://www.blogger.com/profile/10127084929092930768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-87774527941823206422012-05-06T18:54:42.823+03:002012-05-06T18:54:42.823+03:00No ma ostsin lapse tungival nõudmisel pastamasina ...No ma ostsin lapse tungival nõudmisel pastamasina juba paar nädalat tagasi ära jah.:) Valisin ühe Imperia Titania keskmisest hinnaklassist mudeli. Laps (10-a) on meie värske pastaga varustamise vabatahtlikult enda ülesandeks võtnud ning veedab nüüd õhtuid pastamasinat vändates. Eks näis, millal ta sellest lõpuks tüdineb.:)mercredihttps://www.blogger.com/profile/13637053028602536339noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-85455729300678680912012-05-05T08:51:14.450+03:002012-05-05T08:51:14.450+03:00Mercredi, vabanda hirmus hilinenud vastuse pärast,...Mercredi, vabanda hirmus hilinenud vastuse pärast, samas ei oleks see Sulle abiks nii ehk naa, kuna minu pastamasin on täiesti no-name, kõige lihtsam ja tavalisem.Kätrin Maidlahttps://www.blogger.com/profile/10127084929092930768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-54788193838840536602012-04-24T09:54:55.799+03:002012-04-24T09:54:55.799+03:00Mis firma pastamasin Sul on ja kas oled rahul? Aja...Mis firma pastamasin Sul on ja kas oled rahul? Ajasid selle postitusega meile ka pastategemise isu peale, nii et läksime poodi pastamasina järele.:) Aga seal oli neid üsna erinevaid ja erineva hinnaga.mercredihttps://www.blogger.com/profile/13637053028602536339noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-66592402131366924062012-04-15T21:56:07.303+03:002012-04-15T21:56:07.303+03:00tean, mis tunne kui köök on väike kuid tahad igast...tean, mis tunne kui köök on väike kuid tahad igast põnevat valmistada. See, et kiire on ei ole ilmselt enamusele suur uudis kuid nüüd tulebki jälle pastategu soov peale :)Ritsikashttps://www.blogger.com/profile/06316801930756778013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-47870084243531936862012-04-12T15:55:59.510+03:002012-04-12T15:55:59.510+03:00Nele, võta muidugi ette - siis enam teisiti ei saa...Nele, võta muidugi ette - siis enam teisiti ei saagi ja koguaeg tahaks lanasjet teha. <br /><br />Mis õlisse puutub, siis pinnale tõuseb ta tõesti, aga kui pasta vette lisad, siis see läheb õlikihist läbi ja miskit hakkab külge ikka :) Poe pasta puhul ma õli kunagi ei kasuta, aga kui on ise rullitud ja värske, siis kuidagi tunnen õliga keetes end paremini, sest olgugi mul gaasipliit, ka maksimumleekidel langeb vee temperatuur pasta lisades korraks nii madalale, et mulinat ei ole. Ma kasutasin ka muidugi rapsiõli, see hea odavam.Kätrin Maidlahttps://www.blogger.com/profile/10127084929092930768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-16781702913430665262012-04-12T15:34:32.559+03:002012-04-12T15:34:32.559+03:00mulle on ka kunagi masin kingitud, aga teinud veel...mulle on ka kunagi masin kingitud, aga teinud veel ei ole. peab ikka ette võtma. :) selle õli vette kohta ma olen kokasaadetest ja eriti itaallaste käest kuulnud, et see on ikka küll üks rumal raiskamine. sest õli tõuseb ju vee peale ja ei puutu pastaga kokkugi. :D pigem peab vesi nii suure mulinaga keema, et pasta kokku ei hakkaks ja õli paned siis suts peale kui pasta valmis on. et mis sellest kvaliteetsest oliviiõlist raisata.Nelehttps://www.blogger.com/profile/04869417829082021549noreply@blogger.com