tag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post3567694434832974519..comments2023-12-08T15:35:14.780+02:00Comments on Kätrini kokkamispäevik: Sametpehme dessert: shokolaadirull maasika-kohupiimakreemigaUnknownnoreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-90078960388963427592013-02-14T14:31:10.167+02:002013-02-14T14:31:10.167+02:00Nora, nii tore, et Sulle kook hoolimata väiksestes...Nora, nii tore, et Sulle kook hoolimata väiksestest iluvigadest meeldis! <br />Anonüümne, vaniljesuhkur (DanSukkeri oma on väga väga hea) teeb üsna sarnase asja ära. <br />Kunstliku vaniliiniga kahjuks sama asja ei saavuta. Kätrin Maidlahttps://www.blogger.com/profile/10127084929092930768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-31386326585818368672013-02-14T13:57:06.164+02:002013-02-14T13:57:06.164+02:00Kas kindlasti peab lisama vaniljekaunu? Vanillisuh...Kas kindlasti peab lisama vaniljekaunu? Vanillisuhkur ei tee sama asja ära?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-22791933850310230962012-05-16T12:21:27.262+03:002012-05-16T12:21:27.262+03:00Proovisin rulli pühapäeval ära (http://maiuspalad....Proovisin rulli pühapäeval ära (http://maiuspalad.blogspot.com/2012/05/kaunist-emadepaeva.html)<br />Minul ka natuke pragunes - võibolla oleks võinud veel vähem ahjus küpsetada (kuigi ma ei ajanud ahjuplaadil biskviiti päris 30x30 cm suuruseks). Ehk oleks siis ka jäänud suussulavam.<br />Meeldis, et maitse oli tummine - väga tumeda šokolaadine! :)<br />Tänan retsepti eest, Kätrin!Norahttps://www.blogger.com/profile/03125410803507820614noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-35408998203669994982012-05-15T16:10:08.109+03:002012-05-15T16:10:08.109+03:00Liina, jah, siin on tainakihi paksus ja aeg üliolu...Liina, jah, siin on tainakihi paksus ja aeg ülioluline - ma olen ka nimelt ühekorra kolmekihilise koogi teinud, kuna küpsetasin minuti jagu kauem - ja siis ta enam rulli ei keerdunud, mistõttu lõikasin tainaplaadi kolmeks ja sain kauni kandilise, kolmekihilise tordi :)Kätrin Maidlahttps://www.blogger.com/profile/10127084929092930768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-28060856389577565352012-05-15T14:14:31.326+03:002012-05-15T14:14:31.326+03:00huvitaval kombel on mulle ennegi tundunud, et teoo...huvitaval kombel on mulle ennegi tundunud, et teoorias niivõrd lihtne biskviit mul eriti hästi välja ei tule....täitsa võimalik, et küpsetasingi siis üle, sest ahjuplaat oli mul veidi suurem ja seega biskviit ka õhem. seega proovin vähemalt korra veel, aga kui siis ka ei õnnestu, siis saab edaspidi lihtsalt parajad tükid lõigatud ja täidisega vaheldumisi koogiks laotud :D<br />muide...kasutasin pereliikme maasikaallergia tõttu kompotipirne ja kooslus oli ülihea!Liinahttps://www.blogger.com/profile/00569878566287629682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-10680366617051353002012-05-14T23:05:22.483+03:002012-05-14T23:05:22.483+03:00Liina, väga kurb kuulda, et Sul rullikeeramine ei ...Liina, väga kurb kuulda, et Sul rullikeeramine ei õnnestunud. <br />Shokolaadimark ilmselt nii palju ei mõjuta tõesti, mis aga võib olla probleemiks on üleküpsetamine või liigne kuivamine pärast - kas jälgisid, et kook jääks pehme ja vetruv ning katsid küpsetuspaberiga? <br />Kuna antud tainas on ju põhimõtteliselt muna ja shokolaad, peab küpsetamisel jälgima, et seda kooki üle ei küpsetaks - nii pole teda rulli võimalik keerata - nagu tavalise biskviidigagi.Kätrin Maidlahttps://www.blogger.com/profile/10127084929092930768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-82698843417212534332012-05-14T22:57:01.474+03:002012-05-14T22:57:01.474+03:00proovisin retsepti paar päeva peale seda, kui see ...proovisin retsepti paar päeva peale seda, kui see ekspressis ilmus - tundus ülihea lihtsalt. juhtus aga see, et rullikeeramisel läks biskviit täiesti tükkideks - no mitte üldse polnud keeratav see värk. tulemuseks oli üks maitsev segapudru kook, mida kõik pereliikmed küll nautisid, aga tahaks ikkagi teada, mis nipiga see rullikeeramine peaks õnnestuma... ainuke asi, mida ma suudan siit vlja lugeda, et mu teistmoodi oli - šokolaadi mark - kasutasin 70% fazeri oma...aga see ei saa ju mõjutada ometi :(Liinahttps://www.blogger.com/profile/00569878566287629682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-67569317907060898092012-05-12T17:16:19.312+03:002012-05-12T17:16:19.312+03:00Nora, proovi muidugi, tegemine pole midagi keeruli...Nora, proovi muidugi, tegemine pole midagi keerulist, aga tulemus väga hõrk, mida hea ka külalistele pakkuda.Kätrin Maidlahttps://www.blogger.com/profile/10127084929092930768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-67637514954787661612012-05-11T22:06:26.536+03:002012-05-11T22:06:26.536+03:00Mmm...seda lugedes tundsin, kuidas soovin seda hõr...Mmm...seda lugedes tundsin, kuidas soovin seda hõrku ja suussulavat eestlaste ühte lemmikut - rullbiskviiti - peenemas võtmes proovida! :)Norahttps://www.blogger.com/profile/03125410803507820614noreply@blogger.com