tag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post8572297704310909915..comments2023-12-08T15:35:14.780+02:00Comments on Kätrini kokkamispäevik: Peet + feta + balsamikreem = sõltuvust tekitavalt heaUnknownnoreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-56653161170187625832011-11-03T13:46:07.253+02:002011-11-03T13:46:07.253+02:00:):)
Ma sain ka eile oma ahjuust avades korraliku...:):) <br />Ma sain ka eile oma ahjuust avades korraliku ekstreem-näohoolduse selle aurupahvaka näol. Aga ilmselt siis oleks lahenduseks see, et viimased 10 minutit küpsetaks köögivilja ca 200 kraadi juures, laseks vahepeal auru välja ahjust ja siis lisaks feta ning küpsetaks veel 200 kraadi juures - nii tulevad mahlased köögiviljad ja korralik feta.Kätrin Maidlahttps://www.blogger.com/profile/10127084929092930768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-68508108096495880892011-11-03T11:41:31.512+02:002011-11-03T11:41:31.512+02:00Kätrin, sa oled nii äge! ;) ma ise kahtlustasin ka...Kätrin, sa oled nii äge! ;) ma ise kahtlustasin ka niiskust, sest kui ahju lahti tegime, tuli sealt selline pahvakas saunalaadset niisket kuumust, et see tundus mulle ainus suurem erinevus olevat minu enda koduahjuga. juurikad tulevad mahlasemad kui mul kodus, aga juust läheb kohupiimaks...Nelehttps://www.blogger.com/profile/04869417829082021549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-168154771247770922011-11-02T21:27:09.287+02:002011-11-02T21:27:09.287+02:00Tegin täna kodus katseid ja kuigi mul oli tava ras...Tegin täna kodus katseid ja kuigi mul oli tava rasvasisaldusega feta, võib ilmselt öelda, et asi on niiskuses. Pihustasin juurviljadele natuke vett, et need suurel pannil ära ei kuivaks ja kui lõpus feta lisasin, siis need tükid, mis olid pannile lähemal, ehk poolenisti küpsetusmahalas moondusid poolenisti kohupiimaks.Kätrin Maidlahttps://www.blogger.com/profile/10127084929092930768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-51432107643735944202011-11-02T15:59:15.293+02:002011-11-02T15:59:15.293+02:00mõlemal korral täpselt sama feta. see kõige klassi...mõlemal korral täpselt sama feta. see kõige klassikalisem, mis poes on. see suur pakk. võtsin küll low colesterol variandi, aga nagu ma ütlesin, minu kodus see tükki ei läinud. ma ei suuda ühtegi põhjust välja mõelda... temperatuur, niiskus, küpsetusaeg?Nelehttps://www.blogger.com/profile/04869417829082021549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-37524198566771668652011-11-02T11:56:36.986+02:002011-11-02T11:56:36.986+02:00Nele, kas sama feta oli mõlemal korral?
Ainus põ...Nele, kas sama feta oli mõlemal korral? <br /><br />Ainus põhjus, mida mina suudan välja mõelda on halvakvaliteediline feta. <br />Mul nimelt see sama roog küpsetatud elektriajus, korduvalt ja ei juhtu kunagi muundumist.Kätrin Maidlahttps://www.blogger.com/profile/10127084929092930768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-36330103537167956552011-11-02T11:22:09.084+02:002011-11-02T11:22:09.084+02:00olen seda teinud 2 korda. ükskord enda koduahjus (...olen seda teinud 2 korda. ükskord enda koduahjus (gaasipliit) ja teinekord elektriahjus. ja elektriahjus läks feta kohupiimaks. ei tea, miks?????Nelehttps://www.blogger.com/profile/04869417829082021549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-4209527738512046942011-11-01T08:53:06.829+02:002011-11-01T08:53:06.829+02:00Peet ja balsamico hakkab vist sama tavapäraseks sa...Peet ja balsamico hakkab vist sama tavapäraseks saama, kui näiteks tomat ja basiilik - aastate eest sõi enamik ju peeti vaid borši sees, või riivitult värske salatina :)<br /><br />Merit, see F-hoone roog on mul täitsa proovitud ja meeldis kohe väga - on tõesti mehine roog, kuigi koostisosadest ei ütleks seda eales.Kätrin Maidlahttps://www.blogger.com/profile/10127084929092930768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-79820541806203286212011-10-31T11:13:54.075+02:002011-10-31T11:13:54.075+02:00F-hoones lisatakse veel kõrvitsat ja veidi tüümian...F-hoones lisatakse veel kõrvitsat ja veidi tüümiani. Igati mehine lihata eine!Merithttps://www.blogger.com/profile/17345819543008743201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-21853573918932318012011-10-31T08:39:25.150+02:002011-10-31T08:39:25.150+02:00See kooslus kuulub ka minu lemmikute hulka :)See kooslus kuulub ka minu lemmikute hulka :)Zoozihttps://www.blogger.com/profile/01505973626622872109noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-62969329898542146692011-10-30T22:29:29.896+02:002011-10-30T22:29:29.896+02:00Peet + balsamikreem on täiesti südameid murdev kom...Peet + balsamikreem on täiesti südameid murdev kombinatsioon, isegi feta juustuta :)Kairihttps://www.blogger.com/profile/01443647731022806134noreply@blogger.com