tag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post9036143761749197405..comments2023-12-08T15:35:14.780+02:00Comments on Kätrini kokkamispäevik: Kuidas teha kodus ise (kreeka) jogurtit- naturaalne ja puhas kodutoodeUnknownnoreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-47016289251952760792015-07-09T08:43:32.096+03:002015-07-09T08:43:32.096+03:00Mina teen ka kodus jogurtit juba pikemat aega. Kuu...Mina teen ka kodus jogurtit juba pikemat aega. Kuumutatud piimal lasen jahtuda kuni sõrm kannatab sees olla. Lisan liitri piima kohta teelusika täie jogurtit vaikselt põhja liialt segamata natuke raputan ainult. Katan kaanega ja siis paksu sauna rätikuga. Lasen oodata 4 tundi. Seejärel ilma rätikuta külmkappi kus ta järgmiseks päevaks valmis on. Kui tahan paksemat jogurtit siis lihtsalt panen jogurti peale mitmekordset marlit ja aeg ajalt puserdan vee välja. Säilivus aeg on ka kauem. Kuni kaks nädalat.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16123391238252641226noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-36033942194214782822013-11-06T16:50:53.728+02:002013-11-06T16:50:53.728+02:00miks piima kuumutama peab? kas toorpiimast ei saa ...miks piima kuumutama peab? kas toorpiimast ei saa teha?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-16209844449503810022011-03-02T15:54:36.758+02:002011-03-02T15:54:36.758+02:00Kreeka jogurtid müügil Sadama Turul ja peagi ka Ta...Kreeka jogurtid müügil Sadama Turul ja peagi ka Tallinna Kaubamaja Toidumaailmas. Kel veel huvi siis Frosty Food on selle uueks maaletoojaks (lisaks Stockmannile) ja saab otse minu käest infot. Loodan, et müügikohti lisandub juurde.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-14172443961033444362011-02-09T13:38:59.953+02:002011-02-09T13:38:59.953+02:00Tere Kätrin,
va'ike raport minu ja'rjekor...Tere Kätrin,<br /><br />va'ike raport minu ja'rjekordsest jogurtiteost, sedakorda siis juuretiseks 0% Fage. Tulemus on sama hea, v6ibolla 6ige pisut muudab see teadmine, et kasutasin 0% jogurtit maitse pisut va'hemrasvaseks, mitte et esimene kuidagi liiga rasvane oleks olnud aga tegelikult erilist vahet pole. M6lemad maitsevad mahedalt ja kreemiselt. <br />Olen kodujogurti kindel fa'nn.<br />Parimat<br /><br />AnneliAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-75783758006974170102011-02-05T16:05:02.155+02:002011-02-05T16:05:02.155+02:00Anneli, loomulikult ei pahanda - sinatada võib min...Anneli, loomulikult ei pahanda - sinatada võib mind alati ja igalpool :)<br /><br />Hea meel, et jogurt ikka õnnestus ja maitses :)<br /><br />Anna teada, kuidas 0-%ga õnnestub, kas tuleb sama kreemine :)Kätrin Maidlahttps://www.blogger.com/profile/10127084929092930768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-67280891591546362702011-02-04T18:25:48.129+02:002011-02-04T18:25:48.129+02:00Tere Ka'trin
A'ra ole kurb (olen su blogi...Tere Ka'trin<br /><br />A'ra ole kurb (olen su blogi otsast otsani la'bi lugenud ja siiani on see mu lemmik ja sina just nagu ammune tuttav, seepa'rast, loodan, et sa ei pahanda, u'tlengi sulle sina),<br />sest l6puks 6nnestus mul ka jogurt. Olin lihtsalt liiga kannatamatu ja ootasin tulemust liiga vara. Panin oma jogurti ahju tagsi ja 6htuks oli ta valmis - imelise maitsega pehme ja paitav suus.<br />Kasutasin juuretiseks jah seda Fage 2% jogurtit, ja'rgmine kord proovin o% -sega.<br />Aita'h soovituste eest.<br /><br />AnneliAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-7131999935830864692011-01-29T10:05:33.888+02:002011-01-29T10:05:33.888+02:00Tere Anneli,
millist jogurtit Sa juuretisena kasu...Tere Anneli, <br />millist jogurtit Sa juuretisena kasutasid? Kas Fage-i? <br />Kui jah, siis ma ei oskagi öelda - eks nende elus asjadega katsetamisel olegi sellised kerged kiiksud juures - nagu leivajuuretise ja -küpsetmisegagi. <br /><br />Et seda ollust mitte raisku lasta, sega see õrnalt läbi ja pane mitmekordse marli peale sõelale nõrguma - nii peaksid saama küll juba jogurtimassi. <br /><br />Aga kui kogu piim ei olnud jogurtiks hapenud, siis äkki oli jõudu vähe sel algatus-jogurtil. Proovi mõnd teist kaubamärki ja/või pane siis seda alguses pisut rohkem, kui 3 spl - minul õnnestus igaljuhul sedasi küll, aga jogurt on siiski erinev natuke iga kord - eks ka piim ole erinev siiski ju natuke iga kord.<br /><br />Mul on kohe meel kurb, et välja ei tulnud, loodan, et katsetad siiski tulevikus veelgi..Kätrin Maidlahttps://www.blogger.com/profile/10127084929092930768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-65991487351246124232011-01-29T09:45:31.136+02:002011-01-29T09:45:31.136+02:00Tere,
hakkasin ka suure 6hinaga jogurtit tegema, ...Tere,<br /><br />hakkasin ka suure 6hinaga jogurtit tegema, aga hommikul ootas mind ees pealt kergelt paksenenud ja alt ikka vedel ollus. Muidu tegin k6ik retsepti ja'rgi, mis v6is valesti minna?<br /><br />AnneliAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-46072064067441119852010-11-03T21:56:28.756+02:002010-11-03T21:56:28.756+02:00Kerx, säilib külmkapis 3-5 päeva kindlasti.
Mina ...Kerx, säilib külmkapis 3-5 päeva kindlasti. <br />Mina kasutasin ka 7 päeva möödudes india toitu valmistades. <br /><br />Juuretisena kestab umbes sama aja.Kätrin Maidlahttps://www.blogger.com/profile/10127084929092930768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-50836077306525780042010-11-03T19:04:19.525+02:002010-11-03T19:04:19.525+02:00Kaua see küll külmkapis säilida võiks huvitav? Või...Kaua see küll külmkapis säilida võiks huvitav? Või mitme päeva jooksul võib seda uuesti juuretisena kasutada?kerxhttps://www.blogger.com/profile/02672525762641244659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-10789610669399904942010-09-13T11:16:39.332+03:002010-09-13T11:16:39.332+03:00On ikka hea küll, kui jogurt kapis olemas suures p...On ikka hea küll, kui jogurt kapis olemas suures purgis pidevalt. Lisasin seda suurel hulgal india karrisse reedel ja kohe palju parem sai, kui poe jogurtiga :):)Kätrin Maidlahttps://www.blogger.com/profile/10127084929092930768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-24796032025754895812010-09-10T20:58:15.304+03:002010-09-10T20:58:15.304+03:00Welcome to the club :)Welcome to the club :)Pillehttps://www.blogger.com/profile/05817049547134774699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-53876796770254059912010-09-09T11:02:41.576+03:002010-09-09T11:02:41.576+03:00Ei pea, kui ahi on 50kraadini kuumenenud, võib sel...Ei pea, kui ahi on 50kraadini kuumenenud, võib selle välja lülitada ja see ongi inkubaator.<br />Täpsustasin ka tekstis. <br />Aitäh :)Kätrin Maidlahttps://www.blogger.com/profile/10127084929092930768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1735371716853284574.post-20012845623352251352010-09-09T10:46:39.005+03:002010-09-09T10:46:39.005+03:00kas ahi peab olema üleöö sees 50 kraadi juures?kas ahi peab olema üleöö sees 50 kraadi juures?krisnoreply@blogger.com