kolmapäev, 28. aprill 2010

Maitsvad iludused suupistelauale: veeretatud kitsejuust


Kitsejuust on üks neist asjadest, mis meeldib kas väga või ei meeldi üldse. Ma lausa armastan kitsejuustu ja eriti meeldib see mulle magusate lisanditega nagu maasikad, aprikoosid ja mandlid.

Siin üks kiire retsept-näputöö, mis muudab kauniks iga suupistelaua ning üllatab tihti mõnd külalist nii, et kitsejuust lausa meeldima võib hakkata.

- Pehmet kitsejuustu (mitte määrdejuust, aga sellised ca 10 cm patoonikesed, mida müüakse plastikpakendis ja kuhu lõiked on pooleldi sisse tehtud)

Soovi järgi:
- murulauku
- kuivatatud aprikoose
- röstitud mandlilaaste
- kuivatatud maasikaid

Vormi kitsejuustust väikesed pallikesed. Pane külmkappi tahenema. Haki soovitud kattematerjal hästi peeneks ja veereta pallikesi ükshaaval kergelt surudes erinevates lisandites. Serveeri koos krõbesaiaga või niisama suupistena. Head katsetamist!

3 kommentaari:

  1. Kitsejuust mulle kohe mitte ei meeldi, aga sinu pallikesed on kenakesed tõesti!

    VastaKustuta
  2. Mina ka suur kitsejuustusõber:)Pallikesed on isuäratavad!

    VastaKustuta
  3. Need pallid on jah sellised, et külalised ei usu tihti, et need kodus tehtud :) Et pidavat nii ilusad olema.

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...