kolmapäev, 28. aprill 2010
Maitsvad iludused suupistelauale: veeretatud kitsejuust
Kitsejuust on üks neist asjadest, mis meeldib kas väga või ei meeldi üldse. Ma lausa armastan kitsejuustu ja eriti meeldib see mulle magusate lisanditega nagu maasikad, aprikoosid ja mandlid.
Siin üks kiire retsept-näputöö, mis muudab kauniks iga suupistelaua ning üllatab tihti mõnd külalist nii, et kitsejuust lausa meeldima võib hakkata.
- Pehmet kitsejuustu (mitte määrdejuust, aga sellised ca 10 cm patoonikesed, mida müüakse plastikpakendis ja kuhu lõiked on pooleldi sisse tehtud)
Soovi järgi:
- murulauku
- kuivatatud aprikoose
- röstitud mandlilaaste
- kuivatatud maasikaid
Vormi kitsejuustust väikesed pallikesed. Pane külmkappi tahenema. Haki soovitud kattematerjal hästi peeneks ja veereta pallikesi ükshaaval kergelt surudes erinevates lisandites. Serveeri koos krõbesaiaga või niisama suupistena. Head katsetamist!
Sildid:
soolane,
suupiste-lauale
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kitsejuust mulle kohe mitte ei meeldi, aga sinu pallikesed on kenakesed tõesti!
VastaKustutaMina ka suur kitsejuustusõber:)Pallikesed on isuäratavad!
VastaKustutaNeed pallid on jah sellised, et külalised ei usu tihti, et need kodus tehtud :) Et pidavat nii ilusad olema.
VastaKustuta