Eriti lihtsaks teeb kauboikartulite valmistamise Meira kartuliglasuur. Annab head küüslaugu mekki ja mõnusasti krõbeda kooriku.
Retsepti nagu polegi. Tuleb vaid nooremapoolsed kartulid hoolikalt pesta, sektoriteks lõigata, neile natuke õli niristada, raputada peale küüslaugu-glasuur ja kõik korralikult läbi segada. Küpseta 190kraadises ahjus 35-45minutit, kuni sektorid on kuldsed. Serveeri kohe, kõrvale paku meelepäraseid kastmeid. Hääd proovimist!
Ma segan enamasti selle glasuurisegu õli ja poole klaasitäie veega - jaotub kuidagi ühtlasemalt ja jääb ikka väga mõnus.
VastaKustutaAga üks tänuväärne toode tõesti, meil aeg-ajalt ikka menüüs, kui külmikus tühjus valitseb :)
Pille, kas segad õli, vee ja glasuuri eraldi nõus kokku ja valad siis kartulitele?
VastaKustutaPean ka proovima.
Tänud nipi eest :)
Ma solberdan need kolm asja ahjuvormi põhjas ära ja siis viskan kartulid sekka ;)
VastaKustuta