teisipäev, 22. mai 2012

Mannavahusmuuti ehk rabarberi-pirni lonks

See smuuti on olnud üks viimase aja hitt - mannavaht klaasis, ütleks selle maitse kohta.  Kellele mannavaht ei maitse, mõelgu sellest kui sametisest, kevadiselt rabarberimekiga joogikesest, mis hommikul koos päikesega tõustes heaks kiireks eineks on, kuna ühte klaasi mahub ohtralt head ja paremat. 
Kahele klaasitäiteks on tarvis:
- 3 peenikest või 1 jäme vars rabarberit 
- 1 suur pirn
- 1 klaas naturaalset õunamahla
- 2-3 pehmet datlit (Rimi Eco sarja omad on head pehmed)
- jääd

Lõika rabarber juppideks, eemalda pirnilt südamik, kontrolli, et datlitel poleks kive sees ja viska kõik blenderisse. Lisa õunamahl ja natuke jääd ning surista ühtlaseks - selleks kulub umbes 2 minutit korralikku blenderdamist - nii saad sametise, kergelt vahus joogi. 
Vala klaasidesse, lisa rabarberivars ja naudi! 

2 kommentaari:

  1. Reisil käies jõin ka ühes kohas värsket pirniga mahla ja kodus proovisin kohe selle smuuti järgi, nii hea oli ning meenutab mõnusat reisu:)

    VastaKustuta
  2. Oo, see on küll tore, kui nostalgitseda saad. Talvel, külmutatud rabarberiga seda smuutit tehes tuleb kindlasti eriti mõnus kevade-nostalgia.

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...