Need väikesed lumised nupsukesed maitsevad väga jõuluselt, valmivad
kiiresti ja on ideaalne magustoit järgnemaks suurele jõulupraele – pisike, kuid
magus, täis klassikaliseid jõulumaitseid. Ja kes siis sefiirikorvikesi ei
armastaks - siin seda sõna otseses tähenduses.
Kümnele:
- 1 pakk Laima kaneeli-õuna sefiiri
- 200 ml vahukoort
- 1 spl suhkrut
- 100 grammi kohupiima
- 200 grammi (külmutatud) pohli või jõhvikaid
Vahusta koor suhkruga pehmeks vahuks, sega hulka kohupiim. Poolita
sefiirid ja uurista ettevaatlikult lusikaga seest õõnsaks. Tükelda väljavõetud
sisu väiksemaks ja lisa koos marjadega (jäta osa kaunistuseks) kreemile. Täida
sefiirikorvikesed kreemiga, kaunista marjadega ja serveeri. Mõnusat jõululaua planeerimist.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar