kolmapäev, 21. juuli 2010

Värskendav kokteil arbuusist ja ingverist.

Kõigepealt viitan eelnevale postitusele ja teemale - ma armastan arbuusi ning täpsemalt lõigule : "Ma tassin(veeretan) koju 10kiloseid isendeid - fileerin, söön otse lusikaga seest, talletan sügavkülmas, mikserdan joogiks...."

Siit retsept viimaste märksõnade kohta. Kerge jook arbuusist koos tiba ingveriga, mis lisab magusale arbuusile just parasjagu vürtsi ja särtsu. Retsept nami-nami laekast.

Võta tunde järgi:
- arbuusi (puhasta seemnetest)
- jääd
- natuke ingverit

Lõika arbuus tükkideks, pane blenderisse. Riivi ingver (ca 0,5tl riivitud massi kahe inimese kohta) ja lisa jää. Purusta kuni saad ühtlase kokteili. Serveeri kohe. Head jahutust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...