teisipäev, 17. august 2010

Fetakreem - mitmekülgne lisand lihale, kalale ja juurviljadele

Tuleb ausalt tuunistada, et isegi natuke naljakas on seda "retsepti" siia kirja panna, aga äkki on neidki, kes feta mitmekülgsust veel avastanud pole.

Fetakreem mahendab tiba feta soolakust, ent tekstuur on isegi parem- siidisem, kreemisem, sametisem.

Sobib imeliselt juurviljade dippimiseks, suure iseloomuga metsloomaliha kõrvale ning annab palju särtsu ka valgele kalale.

Sega pehme feta kahvliga läbi. Lisa natuke hapukoort ja sega veelkord korralikult läbi. Serveeri valitud lisandiga. Lihtne elu!

2 kommentaari:

  1. Great minds think alike :) Pean tunnistama, et peale suvikõrvitsa-tomativormi tegemist ja fetakreemiga katmist oli pool pakki fitakit alles ja mõtlesin just, et mida selle ülejäänud poole pakiga peale hakata. Siis nägin Sinu postitust ja leidsin namist üsna sarnase retsepti :)
    Sõime nisuleivaga, aga täitsa usun, et nt lamba- või veiseliha lisandina maitseks see mulle ka.

    VastaKustuta
  2. Oi, ja ma ka valmistasin seda eile õhtul taas ja pakkusin krõbesaiaga :):)
    Väga hästi sobis ka kurgikangidega ja tomatitega.
    Aga metseaprae juurde saab see meil kodus nüüd lausa kohustuslikuks - töötab imeliselt. (ma valmistan muidugi alati kerge magusa alatooniga liha mustssõtra marinaadis vms, äkki sobib seepärast?!)

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...