Kuigi makral on natuke halb kuulsus - et tehakse teda kalajääkidest jms, on ta meil siiski kodus vahel laual. Kõige enam muidugi sushit tehes.
Ka see kiirelt valmiv saiakate sai oma alguse tegelikult hoopiski kodusest sushiteost. Ühel korral jäi täidist natuke üle ja ära sõime selle hoopis röstsaiaga ning oli vägagi maitsev. Sobib pakkuda ka suupistelaual koos väikeste krõbesaiadega või keedumuna täidisena.
Retsepti nagu taaskord polegi, rohkem tunde järgi, jagub ca 4le:
- väiksem pakk lumekrabi-makrat (tavalise makraga pole mina proovinud)
- majoneesi
- soola
Pudista lumekrabipulgad näppude vahel tükkideks. Lisa majoneesi, soola ja sega kahvliga läbi. Serveeri röstsaial. Päikselisi hommikuid!
Oi, Kätrin, see lihtne retsept võiks ka nami-namis olla ;)
VastaKustutaAga muidugi, Pille! Suure rõõmu ja uhkusega!
VastaKustutaväga mõnus saiakate tuli:) lisasin ka veidi riivitud juustu...mmmm...tänane hommik algas igatahes väga maitsvalt.
VastaKustutaSee on mõnus roog jah - kuigi ju ülilihtne teha, muudab hommikusöögi ikkagi palju peenemaks ja maitsvamaks :)
VastaKustuta