kolmapäev, 30. juuni 2010
Mõnus lõhekreem pühapäevasele hommikusöögilauale
Kui hommikusöögilauas on vaja toita rohkem kui paar suud, kuid tavapärast vorsti-juustu võileibade peale ei soovi, aga graavilõhe ning muu maitsva kraami hind võtab hinge kinni, tasub proovida seda väga lihtsalt valmivat lõhekreemi, kuhu sisse sobivad ka odavamad lõhe kõhuääretükid.
Mina tegin lõhekreemi jaanipäeva kalalaualt üle jäänud kodus suitsetatud lõhest - seda oli täpselt nii palju, et kõigile poleks enam saia peale jagunud, nüüd aga said kõik veel lõhesaiadega maiustada.
Täpset retsepti ei olegi, annan vahekorrad:
- 2 osa suitsulõhe tükke
- 1 osa toorjuustu (Farmi, Philadelphia)
- soola, pipart
- sidrunimahla
Vajadusel puhasta liha luudest ja suuremast rasvast (kõhuäärte puhul). Sega kokku toasooja toorjuustuga, maitsesta soola, värskelt purustatud pipra ja sidrunimahlaga. Serveeri pehmel valgel saial. Head isu!
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar