esmaspäev, 21. juuni 2010

Luksuslik bruschetta vürtsika chorizovorsti, röstitud paprikafilee ning rukkolaga


Jaanipäev on kohe saabumas ning soovitan üht retsepti, mida saab algusest lõpuni grillil valmistada. See on natuke pidulikum, kui tavaline grillliha ning pakub tõeliselt luksulikku maitseelamuse. Kuigi ettevalmistused võtavad tiba aega, on tulemus seda igati väärt. Lihtsamalt saad läbi nii, kui teed kõik asjad valmis ning bruschetta paneb endale kokku igaüks ise.

Retsept pärineb Londoni Borough Marketi kuulsast chorizo "burgeriputkast" , täpsemini nende Brindasa võileiva ainetel:

Võta iga sööja kohta:
- 1 korralik viil ciabattat
- jupp vürtsikat chorizo vorsti (Prismas on täitsa head)
- pool röstitud paprikat
- peotäis rukolat
- head oliiviõli

Rösti paprikad. Määri ciabatta oliiviõliga ja grilli tiigritriibuliseks. Samal ajal aseta grillile sooja chorizovorst, mis on keskelt pikuti pooleks lõigatud.

Pane krõbeda ciabatta peale chorizovorst ning paprikafilee. Kõige peale peotäis värsket rukolat. Peale nirista head oliiviõli. Head teistmoodi grillimist!

2 kommentaari:

  1. Kätrin, meil ka seal tehtud foto: http://farm1.static.flickr.com/228/489760563_b4bc7e57b1_b.jpg :)
    Kahju, et Eestis piquillo tšillisid ei müüda, mõnus oleks ikka päris "originaali" proovida.
    Millist chorizot Sa kasutasid? Ma pole muljetavaldavat chorizot veel kohanud siin :(

    VastaKustuta
  2. Tuleb tunnistada, et need said tehtud Hispaaniast kaasa toodud "extra picante" chorizoga.

    Ja ega need meie poe omad võrreldavad Hispaania kohalikega ole, aga ajavad asja ära, kui tiba juurde maitsestada.

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...