pühapäev, 25. aprill 2010

Mõnus vale-kass Artur.

Kass Arturi kooki teavad ja armastavad vist küll kõik eestlased. Siin üks retsept Nigella sulest, mis meenutab maitselt just seda maiust, kuid on kergem valmistada ning koostisosad on poest kättesaadavamad, kui korralikud iirised ja maisipulgad.

Umbes 18 kommi:
- 4 Marsi shokolaadibatooni (umbes 220grammi)
- 30 grammi võid
- 70 grammi tavalisi maisihelbeid
- (mini)muhvinivorme

Haki shokolaad väiksemaks ja sulata madalal kuumusel pliidil - see võtab natuke aega, seega kannatust. Lisa või, lase sulada ja sega, kuni saad ühtlase kleepuva massi. Seejärel lisa maisihelbed ja sega, kuni need on kõik enam-vähem ühtlaselt shokolaadiga kaetud. Lase tiba jahtuda ning vormi seejärel väikesed pallikesed (seda on lihtsaim teha kummikinnastega). Head arturit!

3 kommentaari:

  1. Avastasin hiljuti su blogi ja olen selle üle väga rõõmus. Nüüd on mul "vaja teha" nimekirjas nii mõnigi retsept sinu sulest.

    Aitäh nii lihtsa ja mõnusa retsepti eest. Väga magus ja hea kass artur tuli välja. Tegin oma isudest lähtuvad muudatused ka http://mingimango.blogspot.com/2010/09/snickersi-maisihelbe-pallid.html

    VastaKustuta
  2. Seiklen siin sinu blogis ja sattusin selle mõnusa retsepti peale, asusin siis retsepti üles kirjutama ja mis ma näen! - oled retsepti siia üles pannud minu poja ARTURI 2. sünnipäeval! :) Selline lahe kokkusattumus tegi tuju heaks kohe! Aitäh! ;)

    VastaKustuta
  3. Pille, see on tõesti väga armas kokkusattumus :)

    Tõi minulegi naeratuse suule!

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...