neljapäev, 19. detsember 2013

Jõulukorvikesed - lihtne pühadeeine magusamps

Need väikesed lumised nupsukesed maitsevad väga jõuluselt, valmivad kiiresti ja on ideaalne magustoit järgnemaks suurele jõulupraele – pisike, kuid magus, täis klassikaliseid jõulumaitseid. Ja kes siis sefiirikorvikesi ei armastaks - siin seda sõna otseses tähenduses. 

Kümnele:
- 1 pakk Laima kaneeli-õuna sefiiri
- 200 ml vahukoort
- 1 spl suhkrut
- 100 grammi kohupiima
- 200 grammi (külmutatud) pohli või jõhvikaid


Vahusta koor suhkruga pehmeks vahuks, sega hulka kohupiim. Poolita sefiirid ja uurista ettevaatlikult lusikaga seest õõnsaks. Tükelda väljavõetud sisu väiksemaks ja lisa koos marjadega (jäta osa kaunistuseks) kreemile. Täida sefiirikorvikesed kreemiga, kaunista marjadega ja serveeri. Mõnusat jõululaua planeerimist. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...